Onderhoud Clark Heftrucks

Naast de dagelijkse bezigheden rondom de in,- en verkoop en verhuur van Clark heftrucks kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud aan uw Clark Heftruck. Handelsonderneming Deij levert alleen de beste heftrucks en staat altijd voor u klaar met de beste service.

U heeft uw heftruck om er zware werkzaamheden mee te verrichten, het kost voor u dus geld op het moment dat u deze werkzaamheden niet kan uitvoeren. Door uw heftruck goed te onderhouden zorgt u ervoor dat stilstand voorkomen wordt. Ook de beste producten zijn wel eens aan onderhoud toe en dus bent u voor onderhoud aan uw Clark Heftruck bij ons aan het juiste adres.

Service en reparatie

Wij bieden u een service- en/of onderhoudscontract aan speciaal voor uw Clark heftruck. Met onderhoud van Handelsonderneming Deij aan uw Clark heftruck bent u verzekerd van:

  • Scherpe tarieven
  • Snelle en flexibele service
  • Vervangend materiaal tijdens reparatie
  • Veiligheidskeuringen
  • (Meestal) geen voorrijkosten.

Wij onderhouden of repareren uw Clark heftruck op basis van de volgende 4 pijlers: Duurzaamheid, Productiviteit, Veiligheid en Comfort. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien en met een professioneel team van gekwalificeerde monteurs voeren wij in een prettige sfeer al uw onderhoud of reparaties uit.

Heeft uw Clark heftruck een reparatie,- of servicebeurt nodig op locatie? Ook dan staat Handelsonderneming Deij voor u klaar. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.