Clark Heftrucks uitvoeringen

Handelsonderneming Deij is specialist op het gebied van Clark Heftrucks. Voor elke vorm van interne logistiek bieden wij oplossingen aan, zowel voor kleine als grote ondernemingen en voor in het magazijn als voor buiten gebruik.

Elektrische Heftrucks
Elektrische vorkheftrucks zijn het beste geschikt voor gebruik in het magazijn. Voor het laden en lossen zijn er grotere vorkheftrucks, tot 18 ton, die zo’n 10 ton kunnen tillen. Het grote voordeel van elektrische heftrucks is dat ze schoon zijn en geen lawaai produceren.

Diesel / LPG Heftrucks
De diesel en LPG heftrucks zijn economisch en sterk. Van uiterst compact tot enorm sterk, de diesel en LPG heftrucks bieden voor elke vorm van inzet het juiste model. Clark heftrucks nemen u al het zware werk uit handen.

Reachtrucks
De reachtruck is een wendbare truck voor palletverplaatsingen binnen het magazijn. De reachtruck is zeer goed bruikbaar in distributiecentra, magazijnen met smalle gangen en korte draaipunten. Clark heftrucks hebben makkelijke eigenschappen: hij heeft een erge kleine draaicirkel en de reachtruck chauffeur zit dwars op de rijrichting.

Stapelaars
Een stapelaar is een pallettruck met het verschil dat met een stapelaar de pallets tevens in hoogte geplaatst kunnen worden. Stapelaars worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Van de grote brede bredewinkelpaden tot in de kleinste ruimte in uw magazijn.

Orderverzameltrucks

Met deze orderverzamel heftrucks heeft u ook voor het horizontale en verticale orderverzamelen het juiste gereedschap in huis. De trucks kunnen meer dan alleen verzamelen, ze zijn namelijk ook geschikt voor het horizontale transport en in- en uitzetten van pallets.

Pallettrucks (Hand & Elektrisch)
Niet alle heftrucks zijn gebouwd om te stapelen. De pallettrucks nemen uw last op zich, hoog genoeg om ze makkelijk te kunnen transporteren. Voor het meelopen worden dissel gestuurde pallettrucks ingezet. U wilt meerijden? Ook dat is geen probleem.
De handpallettrucks zijn bijzonder geschikt voor de inzet in vrachtwagens, kleine magazijnen en op bijvoorbeeld markten.

Elektro trekkers
Naast magazijnvoertuigen en heftrucks behoren ook de elektro trekkers tot het assortiment. De elektro trekkers kunnen van licht tot zwaar eenvoudig vracht verplaatsen en zijn bijzonder geschikt voor lang intern transport. De platform wagens zijn geschikt voor het transport van materialen in diverse industrieën.

Voor vragen of meer informatie over de verschillende Clark Heftrucks uitvoeringen nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.